Érd fenyves-parkváros, ligetes környezetében eladó, felújított családi ház

Irányár: 65.000.000 HUF

Fotók az ingatlanról:  kattintson ide

ÉRD - megyei jogu város a budapesti agglomerációban, Pest megye legnagyobb városa. Rendkívül jó közlekedési lehetőségei miatt (a főváros kb. 10 perc autóval). A környékbeli települések a helyközi Volánbusz járataival érhetőek el.  

Az 1000 nm-s telken található épület 2017-ben lett felújítva, igényes anyagok felhasználásával.  

Két szintes, 210 nm beépített terület, 5 szobás, duplakomfortos, teraszos, közvetlen garázskapcsolattal.

Földszint:  az előszobából nyílik a tágas nappali, amerikai gépesített konyha, közlekedő, egy dolgozószoba, zuhanyhelyiség mosdóval, külön WC, kijárási lehetőség a garázsba. A nappaliból kiléphetünk a teraszra, amit egy pergola árnyékol, ahol kellemesen tölthetjük el időnket, az itt lehelyezett kerti ülőgarnitúra szolgálja kényelmünket.

Emelet: a nappaliból lépcső vezet fel az emeletre, ahol az előtérből 3 különbejáratú hálószoba, gardróbszoba, külön WC, és egy sarokkádas tágas fürdőszoba nyílik. A háloszoba a kertre néz, az utcára néző szobából erkély nyílik. A helyiségekben korszerű led világítás kialakítva, törekedvén a gazdaságosságra. A nappali menyezetén körbefutó, színeket váltó hangulatfény kapcsolható. 

Extrák: a konyhabútor egyedi méretre készült, gorenje eszközökkel ellátva, fénytechnika a nappaliban és a teraszon, profi biztonsági videokamera rendszer. Elektromos redőnyrendszszer.

A kertben az esti hangulatot ledoszlopok világítása teszi hangulatossá, grillezési lehetőség kialakítva. 

A Hörmann automata garázskapu és ajtó, zárt garázs, melyben egy gépkocsi kényelmesen fér el, mögötte gipszkartonfallal leválasztott nagybelmagasságú tároló. A ház mellett további több gépkocsinak van beállási lehetőség.

Az ingatlan bérelhető is! Érdeklődjön a feltételek felől!

Érdeklődő hívását várja: 
Balika György
IngatlanPiac Dono98 Iroda 
 +3630-9542828 

 

 

 
 

Copyright ©  Dono 98 Bt. 2014. Minden jog fenntartva!